Sarlatan la drumul mare

 

Artisti, avocati, ciobani, vanzatori..in fine, nu conteaza.
Exista doua mari categorii de oameni, zic: oamenii si unii oameni.
Mincinosii sarlatani si evident, de cealalta parte se afla…boemii, increzatorii, iubitorii de suflete frumoase.

image

Astia din urma, nu sunt nici designeri renumiti, si nici poeti, nici ARHITECTI – de fatada- nu prea sunt ei.���

Noi suntem oameni, mai, si ne ajunge atat, pentru a trai civilizat. Noi suntem simpli si modesti.

Dar tu?? Cine esti mai, tu??

Un fake si-un sarlatan hartuitor. Si, da, fireste, ca nu-ti ajunge doar atat! Chiar te-nteleg �

Precizez ca domnul de mai jos, domnul acesta despre care vorbim astazi aici in speta, care ma hartuieste efectiv si tot insista sa se faca foarte cunoscut prin mine..care culmea! Nu sunt nici eu vreun cineva”, se prezinta cu un „portofoliu de arhitect” fara a detine insa aceasta functie in mod legal, portofoliul respectiv pe care-l fâțâie din laptop in telefon nu-i apartine mai deloc in fapt, e totalmente incropit din bucati de pe ici-colo, e mai ceva precum Frankestein, sarmanul, copiat la indigo cap coada dupa alti arhitecti, printre care si Zaha Hadid, dupa cum veti vedea in poza de mai jos.

image

Pe de alta parte, acelasi minunat domn despre care tot pomenim noi astazi pe aici destule vrute si nevrute, nu este nici stagiar macar, nu figureaza pe nicio lista a niciunei Filiale OAR din Romania.

Domnul acesta imbufnat si plin de barbi pan’ la genunchi, cu miros statut de poleiala ingalbenita in negura timpului ce ii tot trece si degeaba, NU este de altfel nici model si nici fotomodel. Nu! Nu!

Se ‘da model doar, si-n zona asta-i tot „frelanser” domnul acesta bulbucat pana la nari si inapoi spre creier, isi tot pozeaza mititelul steroizii si-si face pagini peste pagini de fani, numindu-se pe sine insusi Dumnezeu! ca poate poate l-o vedea si pe dansul un careva cineva, sa-i daruiasca si lui o cana de bere seara la culcare.
Puteti crede asa ceva? Pe mine sincer m-a-ngrozit cu maretia aceasta atat de grandioasa!

Si ce-o mai face domnul nostru cand isi mai face de treaba?
Isi mai plateste like-urile atunci cand urca pe fb un status agramat si sufleteste nu doar stalcit si fara inteles pentru limba romana, pe care de altfel nici n-o prea stie, nici s-o scrie, nici sa o citeasca, prin care se tot umfla insa tot singur singurel asa, precum pompa balonul; ii place sa se dea el ‘uța-uța cu caruta tronand niste titluri mai mult decat pompoase de care n-auziram noi..nici pe la doamna Elena Ceausescu, caci mititelul nostru maruntel, cel pistruiat pe-alocuri si antipatic mai prin toate, pana nu se-acopera cu lauri tot si pana nu-si asterne straturi multe sa-i ajunga si in somn, nu poate sforai cum trebuie visul urat ce si-l iubeste. Doar astfel doarme Prea Minunatul nostru: nemiscat, sa nu-i alunece cumva vreo craca de sub picioare, c-apoi ce mai culege dansul dis-de-dimineata ce urmeaza, trezita mai morocanos ori mai nervos si ea, precum ii este firea?!?

Citeste si...  Citatul zilei: Iubirea nu e târg

 

Altfel? Cica ar mai avea vreo 43 de procese pe rol -ori  cel putin asa a spus tatucul dansului avocatului nostru cand eu inca speram ca dreptatea se rezolva drept, corect si fara stres ori mascarade circaresti, cu o simpla notificare. Doamne fereste, stii cat l-a tinut la telefon pe bietul om? 140 de minute, oameni buni! Atata l-a tinut  cu mana amortita stramb pe telefon, saracu’, caci Tatuceanu Nostru Prea Slavit ramasese nevorbit de la ultima sedinta a Uniunii Europene A Frigiderelor Stricate Mai Peste Colt de Strada, si nu mai contenea cu vorbe impletite nefiresc de țanțos si hilar, de radea  pe infundate tot biroul de bietul  om caruia i-am dat pe cap asa napasta de lighioane increzute si infatuate.

Asaa..odata incheiat procesul cotidian aflat pe rol din ziua respectiva,  Viteazul Imparat Incoronat nu conteneste cu  treaba. E foarte tenace si ambitios, nu lasa niciun proiect neterminat, scrie planuri peste planuri si peste plan zgrunturos si sumbru, cu o rautate si o neobrazare…de-a dreptul delicioase..hahahah..asta daca te uiti din viitor-napoi la consumul energetic ridicat al Mariei Sale Creatorul Lumii si al Pamantului. Si-apoi ii ia in ordine sentimental empatica pe cei vreo 200 de mii de oameni pe care-i mai are de-njurat, dar asta fireste ca doar dupa ce le-a golit portofelele initial..si uite cum ne’cum asa,?ii trece viata agale-ncetisor acestui domnisor sprancenat, destul de uratel prin suflet si prin ganduri, mititelul!

Azi furam un mar, maine imbracam un domn, poimaine ne transformam in Dumnezeu si uite-asa devine dansul din ce in ce mai frustrat si mai de neinvins in a-si demonstra siesi personal cum ca poate sa faca si el ceva pe lumea asta. Sa sara coarda.
…in afara de a-si achizitiona un ‘bikinel la 2 saptamani, pe care sa-l pozeze mai artistic. Cum n-a mai vazut vreodata Romania si nici ca va vedea vreodat’!�..ca nu-si doreste.

image
#dropyourmask #lovehateyourself #beproud #staytune!

Be Reprobable!
..and dont care!

*acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of